Δύο ζώδια που θα αλλάξουν τα πλάνα τους, σήμερα, 25/02

Θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα αλλάξουν τα πλάνα τους, σήμερα, 25/02

Κυριακή 25/2/2024

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο, όλη μέρα, θα είμαστε συγκρατημένοι, οργανωμένοι και προνοητικοί, έτσι ώστε να φέρουμε σε πέρας όσα έχουμε στο πρόγραμμά μας. Από το απόγευμα όμως και μετά, με το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, πιο δημιουργικό, ακόμα και ασυνήθιστο. Ενδεχομένως να βρούμε μια εναλλακτική ή να αλλάξουμε τακτική και μεθόδους για να καταφέρουμε κάποιο σχέδιό μας.

Τα δύο ζώδια που θα αυτονομηθούν, θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, ίσως και να αλλάξουν τα πλάνα τους, αν τους βολεύει είναι οι Παρθένοι και οι Ταύροι, οι οποίοι θα έχουν και μεγαλύτερη τάση από τους υπολοίπους, για να ξεκολλήσουν, επιλέξουν έναν άλλο δρόμο ή να ξεφύγουν από κλισέ και συντηρητικές νοοτροπίες, καθώς το τρίγωνο γίνεται στον 1ο και 5ο οίκο τους αντίστοιχα.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πειραματιστούν, ενώ οι επιλογές τους, ακόμα και οι συναισθηματικές, μπορεί να είναι τελείως άλλες, από αυτές που είχαν μέχρι σήμερα, αν αντιληφθούν ότι ό,τι επιδίωκαν, στα ερωτικά τους ή τα προσωπικά τους, δεν τους καλύπτει πια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved