Ζώδια Σήμερα 24/02: Πανσέληνος στην Παρθένο-Ανάγκες και Υποχρεώσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 24/02: Πανσέληνος στην Παρθένο-Ανάγκες και Υποχρεώσεις

Σάββατο, 24/02/2024

Σήμερα, αργά το μεσημέρι, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, στην Παρθένο, που, κόντρα στο ονειροπόλο και φαντασιακό κλίμα που επικρατεί, έρχεται να μας θέσει σημαντικά ερωτήματα, που εμείς καλούμαστε να απαντήσουμε κατόπιν ώριμης και αναλυτικής σκέψης, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε θέματα σχέσεων, επαγγελματικά ή οικογενειακά. Καρδιά ή μυαλό; Διαίσθηση ή δεδομένα; Συναίσθημα ή λογική; Πραγματικότητα ή φαντασία; Αφαίρεση ή πρόσθεση; Η συνολική εικόνα ή οι μικρές λεπτομέρειες; Η απάντηση είναι «ούτε έτσι, ούτε αλλιώς, αλλά ισορροπία και σωστή διάκριση». Ας μην ξεχνάμε ότι πολύ κοντά της είναι ο Κρόνος στους Ιχθύς που θα βάλει ορθολογικές βάσεις, με τις αναγκαιότητες και τις υποχρεώσεις να έχουν τον πρώτο λόγο και μετά θα έρθουν (κι αν...) όλα τα υπόλοιπα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, έρχεστε αντιμέτωποι με αρκετά θέματα που πρέπει να επιλύσετε μια για πάντα στις σχέσεις, στο σπίτι ή τη δουλειά σας κι αν κρυβόσασταν από το πρόβλημα τώρα θα καταλάβετε ότι ξοδέψατε χρόνο τσάμπα γιατί όσο αφήνετε τα πράγματα, τόσο δυσκολότερα βρίσκονται και λύσεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι του α’ δεκαημέρου εστιάστε στις πραγματικές και όχι τις πλασματικές σας ανάγκες γιατί θα έχετε θέματα, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας! Μην είστε εδώ ο κόσμος καίγεται (που λέει ο λόγος) κι η γριά χτενίζεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved