Ζώδια Σήμερα 20/02: Δώσε μια διαφορετική διάσταση στη ζωή σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 20/02: Δώσε μια διαφορετική διάσταση στη ζωή σου

Τρίτη, 20/02/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και μέχρι το απόγευμα, οι εναλλαγές στη διάθεσή μας και τα πισωγυρίσματα είναι πολύ πιθανά, καθώς διάφορες αναμνήσεις για όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε θα μας πλημμυρίσουν. Όμως, το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκολλήσουμε να δούμε τελείως αλλιώς τα πράγματα, ακόμα και να σκεφτούμε να αλλάξουμε κάποιες συνήθειες ή νοοτροπίες και να δώσουμε μια διαφορετική διάσταση στη ζωή και τις σχέσεις μας, ενδεχομένως πιο κοντά στην αλήθεια μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ταύροι του β’ δεκαημέρου, είστε μέσα στη γλύκα και την καλή διάθεση, οπότε εύκολα κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σταματήστε να κολλάτε στα παλιά.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, ξαφνικές γκρίνιες, παράπονα και συγκρίσεις για το τι είχατε ή ίσχυε στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας θα φέρουν μια αναστάτωση εσωτερική και εξωτερική το απόγευμα. Κοιτάξτε πώς διαμορφώνονται τώρα οι συνθήκες και τι μπορείτε να κάνετε γιατί αυτό έχει σημασία.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του β’ δεκαημέρου, μια ανησυχία για τα οικονομικά σας θα την έχετε, όμως η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών είναι πιο επιτακτική από ό,τι των υλικών σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved