Δύο ζώδια που θα έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία σήμερα, 19/02

Εκτός από αυτοπεποίθηση και ηρεμία, θα έχουν και τα τυχερά τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία σήμερα, 19/02

Δευτέρα 19/2/2024

Η Σελήνη, περνά στον Καρκίνο το ξημέρωμα, βάζοντας σαν προτεραιότητά μας τη συναισθηματική και οικονομική εξασφάλιση και προστασία μας. Μάλιστα, το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς αυξάνει την ανάγκη μας για ασφάλεια, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας σπρώξει στο να μαζευτούμε, αποφεύγοντας κάθε είδους σπατάλη ενέργειας και πόρων. Ωστόσο, αυτό θα είναι προσωρινό, καθώς το εξάγωνό της με τον Δία στον Ταύρο θα μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα και θα δημιουργήσει μια πιο αισιόδοξη ματιά και στάση στα πράγματα.

Εκτός από αυτοπεποίθηση και ηρεμία, θα έχουν και τα τυχερά τους, ευτυχισμένες στιγμές με αγαπημένα προσωπα, τυχερά περιστατικά, ευκολίες, ευκαιρίες και λύσεις οι Καρκίνοι και οι Ταύροι, που προσβάλλεται ο 1ος και 3ος οίκος τους αντίστοιχα. Θα έχουν περισσότερη ξενοιασιά, εξωστρέφεια, αλλά και τη διάθεση να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους και την προσωπική τους ζωή και να βελτιώσουν τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους.

Από την άλλη, κανείς δε θα τους χαλάσει χατίρι και ενδεχομένως να υπάρξει και η επιθυμητή εξέλιξη σε μια ερωτική τους υπόθεση ή να κάνουν μια σημαντική γνωριμία, με καλές προοπτικές στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved