Σε δύο ζώδια θα χαμογελάσει η τύχη σήμερα, 15/02

Ερωτικά και οικονομικά θα είναι στα πάνω τους

Παπασταύρου Λίντα
Σε δύο ζώδια θα χαμογελάσει η τύχη σήμερα, 15/02

Πέμπτη 15/2/2024

Με τη Σελήνη να βρίσκεται από χθες στον Ταύρο, τίθεται ως προτεραιότητα η σταθερότητα, η επιμονή, αλλά και η εξασφάλιση, υλική και συναισθηματική. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα μας ωθήσει στο να σταματήσουμε να φανταζόμαστε και να βρούμε λύσεις και τρόπους, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με σύμμαχο και τον Δία στον Ταύρο, εκτός του ότι θα επανέλθει η αισιοδοξία και το κέφι μας, θα έχουμε και τα τυχερά μας. Μπορεί να πάρουμε ένα δωράκι, να κερδίσουμε ένα μικροποσό ή προκύψει μια ευκαιρία από το πουθενά.

Οι δύο που θα είναι έξω καρδιά κι έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να τους χαμογελάσει η τύχη είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί, καθώς η Σελήνη "χτυπάει" τον άξονα 2ου-8ου τους. Και ερωτικά όμως, θα είναι στα πάνω τους, αφού αν είναι δεσμευμένοι, θα περάσουν τέλεια με το ταίρι τους, ενώ αν είναι ελεύθεροι, θα έχουν τη διάθεση να φλερτάρουν ή θα έχουν τις επιτυχίες τους.

Έτσι κι αλλιώς, θα γίνονται αυτόματα συμπαθείς και τα βλέμματα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα πέφτουν πάνω τους. Σε γενικές γραμμές, η μέρα δικαιωματικά τους ανήκει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved