Δύο ζώδια που θα είναι σκέτη φωτιά σήμερα, 14/02

Δουλειές και υποχρεώσεις θα μπουν στον πάγο

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα είναι σκέτη φωτιά σήμερα, 14/02

Τετάρτη 14/2/2024

Τελευταία μέρα που θα είναι η Σελήνη στον Κριό και η ημέρα των Ερωτευμένων αναμένεται να γιορταστεί μέσα στη φλόγα και το πάθος. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή να γίνουμε πιο απαιτητικοί, όσον αφορά στα κριτήριά μας. Σίγουρα όμως δε θα μας αφήσει να μιζεριάσουμε ή να καταπιαστούμε με χρονοβόρα και μάλλον βαρετά ζητήματα της καθημερινότητας.

Τα δύο ζώδια που θα είναι "όσα πάνε κι όσα έρθουν" και δε θα κάτσουν να σκάσουν για τίποτα και κανέναν είναι οι Τοξότες και οι Παρθένοι, καθώς το τετράγωνο "χτυπά" στον 2ο και 5ο οίκο τους. Δουλειές και υποχρεώσεις θα μπουν στον πάγο ή θα αναβληθούν για κάποια άλλη στιγμή, κυρίως αν παρουσιαστεί η ευκαιρία για μια βόλτα, έξοδο ή συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα ή αν "σκάσει" έρωτας καυτός και συναρπαστικός.

Δεν αποκλείεται και να τους βγει μια ξαφνική τεμπελιά ή ωχαδερφισμός, ιδίως αν το προηγούμενο διάστημα είχαν καταναλώσει αρκετό χρόνο στο να διευθετήσουν πρακτικά ζητήματα ή είχαν φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved