Ζώδια Σήμερα 18/02: Μπερδεμένες καταστάσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 18/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 18/02: Μπερδεμένες καταστάσεις

Κυριακή, 18/02/2024

Με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους και σήμερα, η μέρα θα έχει έντονους επικοινωνιακά ρυθμούς. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετές επαφές και συζητήσεις για υποθέσεις που μας απασχολούν, αλλά και ψώνια, όπως επίσης και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Συνεχίζοντας την πορεία της, θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ο οποίος θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, ένα χάος, μια περίεργη συναισθηματική αστάθεια και φυσικά μπλεξίματα. Ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να «κρατάμε» ό,τι μας αρέσει ή βολεύει, να «πετάμε» ό,τι δε μας συμφέρει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, είτε παραμυθιάζετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο είτε σας δουλεύουν ή σας παρουσιάζουν μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είναι, σήμερα, το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»! Ευτυχώς, το μυαλό σας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και να μην είστε στη θολούρα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, όσο κι αν προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη σήμερα και κάποια θέματα σχετικά με τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, δε θα τα καταφέρετε. Αφού και η άλλη πλευρά είναι ήξεις-αφήξεις, μην επιμένετε άδικα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved