Ζώδια Σήμερα 12/02: Από την ανάπαυλα στη μάχη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 12/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 12/02: Από την ανάπαυλα στη μάχη

Δευτέρα, 12/02/2024

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς παρέα με τον Ποσειδώνα, αργά το πρωί, λογικό είναι η Δευτέρα να έχει πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ θα φροντίσουν και οι δυο να μας γαληνέψουν νου και ψυχή, για να ξεχάσουμε τα αρνητικά και να θυμόμαστε μόνο τα θετικά. Ίσως μάλιστα κάνουμε ένα διάλειμμα από τα πρακτικά, για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να αφήσουμε τη σκέψη μας να ταξιδέψει, ακόμα και να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Κριό και θα πάρουμε και πάλι φόρα. Θα έχουμε μαχητικότητα, αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, αλλά και ανυπομονησία για να κατακτήσουμε όσα ποθούμε. Η παρόρμηση και το αγωνιστικό πνεύμα θα επικρατήσουν, γι’ αυτό δε θα διστάσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να διεκδικήσουμε ό,τι επιθυμούμε ή να απεμπλακούμε από καταστάσεις και πρόσωπα που δε μας αρέσουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, χαλαρώστε κι απολαύστε τη μέρα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βγάλτε τις ευαισθησίες σας, τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και μαγέψτε τους γύρω σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, κοιτάξτε τη «μεγάλη εικόνα» και μη μένετε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί έτσι χάνετε το νόημα. Κάποιες φορές χρειάζεται να απομακρύνεστε για να έχετε καλύτερη θέα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, τα όρια του «σωστού» και του «λάθους» δεν είναι σαφή. Αν έχετε μια έμπνευση ή νιώσετε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, κάντε την κίνησή σας στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα.

Κριοί του α’ δεκαημέρου, δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved