Ζώδια Σήμερα 11/02: Ηρεμία και γαλήνη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 11/02: Ηρεμία και γαλήνη

Κυριακή, 11/02/2024

Η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στους Ιχθύς, θα βοηθήσει αρκετά ώστε να χαλαρώσουν τα πνεύματα και να κατευναστούν οι εντάσεις, οπότε αναμένεται μια Κυριακή ήρεμη, χωρίς εκνευρισμούς και προβληματισμούς, ενώ ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν, είτε θα τα αναβάλλουμε είτε θα καταπιαστούμε μόνο με αυτά που απαιτούν τον λιγότερο κόπο και χρόνο. Από την άλλη, θα επικεντρωθούμε στο δάσος κι όχι το δέντρο, θα χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή σας, θα έχουμε εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία, θα μας βγουν αρκετές ευαισθησίες, αλλά και δοτικότητα και θετική προαίρεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς σας, οπότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που θα έχετε και τις όμορφες στιγμές σας μέσα στη μέρα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες του β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας και όχι με τη λογική κάποια πράγματα, που αφορούν στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τη μεγάλη εικόνα, όχι τα επί μέρους για ό,τι αφορά στη δουλειά σας. Ίσως τότε να χαλαρώσετε κι εσείς και να αποβάλλετε άγχος και νευρικότητα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, από τις καλύτερες μέρες σας θα είναι αυτή, με το συναίσθημα να σας τυλίγει, αλλά και διάφορα όμορφα να συμβαίνουν τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved