Ζώδια Σήμερα 10/02: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο-Απότομες αναταράξεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 10/02: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο-Απότομες αναταράξεις

Σάββατο, 10/02/2024

Με την αλλαγή της μέρας έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, στον Υδροχόο, που λόγω της ισχυρής παρουσίας του Ουρανού στον Ταύρο θα μας δημιουργήσει μια αναταραχή, θα μας κάνει να δούμε κατάματα την αλήθεια μας, αλλά θα μας αναγκάσει κιόλας να πετάξουμε απωθημένα, βιώματα, ανασφάλειες και κολλήματα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο και διαφορετικό κύκλο στη ζωή μας. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις, αντιστάσεις και υπερβολές (έχουμε και τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο την ίδια μέρα που τα κάνει να φαίνονται όλα πιο «μεγάλα» απ’ ό,τι είναι), ενδεχομένως και ρήξη με τους άλλους, ακόμα και πολύ δικούς μας ανθρώπους, που έχουν άλλες αντιλήψεις ή έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση και δεν επιθυμούν την αλλαγή. Όμως μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια δυνατά «θέλω» μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, έφτασε η ώρα που θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες, να αποφασίσετε τι θα κάνετε, με ποιους θα πάτε μαζί και ποιους θα αφήσετε πίσω σας. Η αλλαγή είναι μονόδρομος και όσο καθυστερείτε, τόσο δε θα είστε ευτυχισμένοι/

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί αρχές του γ’ δεκαημέρου, να παραμείνετε ψύχραιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά στις επερχόμενες αλλαγές σε επαγγελματικό, οικογενειακό και επίπεδο σχέσεων γιατί μόνο έτσι θα δείτε τι πρέπει να κάνετε. Αν εσείς αρνηθείτε, να ξέρετε ότι θα σας έρθουν από την άλλη πλευρά.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, νέα δεδομένα θα υπάρξουν τόσο στα οικονομικά, όσο και τα σεξουαλικά σας. Να είστε προετοιμασμένοι, να ξεχάσετε τι ξέρατε και να πειραματιστείτε σε καινούργια δεδομένα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved