Ζώδια Σήμερα 08/02: Δε φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 08/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 08/02: Δε φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει

Πέμπτη, 08/02/2024

Δύο όψεις που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή περιλαμβάνει το μενού της σημερινής μέρας. Από τη μια, έχουμε το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έναν συνδυασμό ρεαλισμού και φαντασίας , αποφασιστικότητας και ελιγμών, που αν «δέσουν», η νίκη θεωρείται δεδομένη. Εύκολα μπορούμε να παγιδεύσουμε, να «ψαρέψουμε» για να μας αποκαλυφθούν στοιχεία, μυστικά και ψέματα, αλλά και να παραπλανήσουμε, δείχνοντας μόνο αυτό που εμείς θέλουμε, ώστε να μην κινήσουμε υποψίες ή ακόμα και να μας υποτιμήσουν.

Από την άλλη, έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που παραπέμπει σε απροσδόκητες ανατροπές, ξαφνικά περιστατικά και δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι πολύ πιθανό να μας τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια, να υπάρξουν αντιδράσεις, επαναστατικές τάσεις και απρόσμενα γεγονότα που θα προκαλέσουν μια αναστάτωση ή ταραχή και να μας αιφνιδιάσουν, αν εμείς δεν κάνουμε κίνηση να απαγκιστρωθούμε απ’ όσα ξέραμε και δεν καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, κινηθείτε ευέλικτα. Αφήστε τους «αντιπάλους» σας να σας υποτιμούν, όσο εσείς στήνετε τις παγίδες σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου αναβάλλετε για αύριο δράσεις και αποφάσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνετε μια τρύπα στο νερό!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, ερωτικά και οικονομικά, κάντε τις κινήσεις σας αθόρυβα και χωρίς να δίνετε στόχο. Θυμηθείτε ότι, μέρες σαν κι αυτήν, οι τελευταίοι έρχονται πρώτοι...

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι στο σπίτι ή τη δουλειά σας έπαθαν ξαφνική μετάλλαξη και βγάζουν, με το παραμικρό, περίεργες συμπεριφορές. Οι εντάσεις θα είναι σφοδρές και μπορεί ό,τι σχεδιάζατε, να ανατραπεί κι ό,τι φοβόσασταν, να γίνει.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, δεν την γλιτώνετε την ταραχή σήμερα, ιδίως αν θεωρούσατε δεδομένα πρόσωπα και πράγματα, που αφορούν στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια και καρδιά και θα αναρωτιέστε τι φταίει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved