Ζώδια Σήμερα 03/02: Με προκλήσεις και αντιδράσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 03/02: Με προκλήσεις και αντιδράσεις

Σάββατο, 03/02/2024

Σήμερα, Σελήνη και Ουρανός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, η μεν στον Σκορπιό και ο δε στον Ταύρο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε μια έντονη εσωτερική φόρτιση, συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Όμως όλα αυτά μπορεί να είναι μια αντίσταση στην αλλαγή που αποφεύγουμε αλλά χρειάζεται να κάνουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved