Ζώδια Σήμερα 02/02: Για μια καλύτερη ζωή

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 02/02: Για μια καλύτερη ζωή

Παρασκευή, 02/02/2024

Η Παρασκευή ξεκινά ελπιδοφόρα, με τον Ερμή στον Αιγόκερω να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Εύκολα θα απαγκιστρωθούμε από προβλήματα, δουλειές και άγχη της καθημερινότητας και θα φαντασιωθούμε μια καλύτερη ζωή. Στο επικοινωνιακό κομμάτι βέβαια, θα επικρατήσει μια σύγχυση, ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές, χάσιμο χρόνου, αφηρημάδα, ωστόσο, μπορεί να μας βγουν και σε καλό. Από την άλλη, οι δημιουργικές εμπνεύσεις, η διαίσθηση και οι καλλιτεχνικές τάσεις θα αυξηθούν, ενώ πιθανή είναι και μια απόκρυψη αλήθειας που θα στενοχωρούσες, μια ευγενική χειρονομία που θα μας συγκινήσει, ένα θετικό σχόλιο ή μια όμορφη κουβέντα που μπορεί να αναθαρρήσουμε ή να την πούμε, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους του περίγυρού μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα, ακόμα κι αν σας φαίνεται δύσκολο. Πιστέψτε το και τολμήστε!

Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου, μόνο με τις ευχές δε θα αλλάξει η κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά σας, χρειάζονται πράξεις και αποφάσεις που αποφεύγετε να πάρετε για να μην κακοκαρδίσετε ή τσακωθείτε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να μην πιστεύετε σε θαύματα, αλλά είναι εκεί είναι το μυστικό! Η «πίστη μετακινεί και βουνά», ίσως αλλάξει και την κατάσταση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved