Δύο ζώδια που θα νιώσουν το βάρος των ευθυνών σήμερα, 28/01

Οι αναγκαιότητες και οι δουλειές που θα ανακύψουν θα τους κάνουν να βάλουν στην άκρη τα θέλω τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα νιώσουν το βάρος των ευθυνών σήμερα, 28/01

Κυριακή 28/01/2024

Η Σελήνη, από χθες το βράδυ έχει περάσει στην Παρθένο και σήμερα θα κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να μας συμμαζέψει, να μας κάνει πιο συνεσταλμένους και συγκρατημένους, αλλά και οργανωτικούς, προκειμένου να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε όλα όσα έχουμε προγραμματίσει για την Κυριακή. Σε αυτό θα βοηθήσει, αλλά με άκομψο τρόπο, η αντίθεσή της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, καθώς οι αναγκαιότητες και οι δουλειές που θα ανακύψουν θα μας κάνουν να χάσουμε την καλή διάθεση και την αισιοδοξία μας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Ταύρο, θα ελαφρύνει κάπως την κατάσταση, ωστόσο δε θα είναι αρκετό για να ξεχαστούμε.

Οι δύο που θα έχουν πεσμένη ψυχολογία σήμερα, ίσως εξ αιτίας του άγχους τους ή των αναποδιών που μπορεί να "σκάσουν" και θα νιώσουν το βάρος των ευθυνών τους είναι οι Παρθένοι κι οι Ιχθύς, καθώς η Σελήνη χτυπά τον άξονα 1ου και 7ου ηλιακού τους οίκου αντίστοιχα.

Εκτός του ό,τι θα είναι συναισθηματικά πεσμένοι, ίσως νιώσουν ότι πρέπει να κάνουν υπομονή, να βάλουν στην άκρη τα θέλω τους για χάρη των σημαντικών ανθρώπων της ζωή τους και να ανταποκριθούν όσο καλύτερα μπορούν στις απαιτήσεις των καιρών.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved