Ζώδια Σήμερα 27/01: Υπερβολές και δράσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 27/01: Υπερβολές και δράσεις

Σάββατο, 27/01/2024

Μέρα αρκετά έντονη, επικοινωνιακή, αλλά και δραστήρια θα είναι η σημερινή καθώς έχουμε δύο όψεις. Αφ’ ενός ο Ήλιος στον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο, προσφέροντας απλόχερα ευκαιρίες, κέρδη, αλλά και διάφορα άλλα δώρα, που θα κάνουν το χειλάκι μας να γελάσει. Ωστόσο, δεν πρέπει να υπερεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις και να αρκεστούμε σε παχιά λόγια και υποσχέσεις, αλλά να επιδιώξουμε ανάλογες δεσμεύσεις και να αποφύγουμε κάθε επιπολαιότητα κι υπερβολή.

Αφ’ ετέρου, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στον Αιγόκερω μας θέλει στις επάλξεις, ώστε να καταφέρουμε να διευθετήσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας, ψώνια ή εργασίες, ενώ τα γρήγορα αντανακλαστικά και οι αντιδράσεις μας θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Ό,τι έχουμε, θα το πούμε ευθέως, η γλώσσα θα πάει ροδάνι, όμως καλό είναι να προσέχουμε, καθώς είναι πιθανά μικροατυχήματα και ζημιές, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης, όπως επίσης και διαφωνίες ή τσακωμοί, αφού θα είμαστε στην πρίζα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Λέοντες του α’ δεκαημέρου, είναι η τυχερή σας μέρα. Καλοπεράστε, απολαύστε, αλλά με μέτρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, ευνοείστε οικονομικά και ερωτικά, αρκεί να μείνετε μακριά από εντυπωσιασμούς, σπατάλες και πειρασμούς.

Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, θα βγάλετε την αλήθεια σας, θα πείτε χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος ό,τι σκέφτεστε ή νιώθετε και δε θα μπείτε καν στη διαδικασία να αναλογιστείτε αν θα είστε αρεστοί ή όχι. Εσείς μέσα σας μια χαρά θα είστε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, προσέξτε τα νεύρα σας γιατί έτοιμοι είστε να αρπαχτείτε στη δουλειά ή το σπίτι σας και μάλιστα χωρίς σημαντική αιτία. Αφήστε που και δίκιο να έχετε, θα το χάσετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, νιώθετε ότι τίποτα δε σας σταματά, ωστόσο, ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και κατευνάστε κάπως τις επιθυμίες σας γιατί κινδυνεύετε να βγείτε έξω από τα όριά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved