Ζώδια Σήμερα 19/01: Άλλοι γελάνε κι άλλοι κλαίνε

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 19/01: Άλλοι γελάνε κι άλλοι κλαίνε

Παρασκευή, 19/01/2024

Ημέρα δύο... ταχυτήτων θα είναι η σημερινή, αφού κάποιοι θα έχουν στο πλευρό τους την τύχη με το μέρος τους, ενώ άλλοι κινδυνεύουν να χάσουν τα αβγά και τα καλάθια. Αφ’ ενός, λοιπόν, έχουμε τον Ερμή στον Αιγόκερω που κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, που φέρνει ευχάριστα νέα, επιτυχημένες προσπάθειες και θετικές εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα, ιδέες, λύσεις και ευκαιρίες από το πουθενά, συμφέρουσες προτάσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, αλλά και τυχερά περιστατικά ή συναντήσεις, στιγμές χαλαρές και ξένοιαστες. Επιπλέον, είναι η ιδανική μέρα για αγορές, κυρίως εξοπλισμού αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης.

Αφ’ ετέρου, το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας θέλει επιφυλακτικούς απέναντι σε όλους και όλα, κυρίως όσον αφορά στα οικονομικά και τα ερωτικά μας. Προσδοκίες διαψεύδονται, αυταπάτες και απάτες είναι πιθανές, ενώ ενδέχεται να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή, από τις χαλαρές αντιστάσεις ή λόγω αφέλειας κι ευπιστίας, εύκολα να υποπέσουμε σε διάφορα... αμαρτήματα, με πρώτο αυτό της απιστίας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, έχετε τα κέφια σας σήμερα. Βλέπετε κιόλας πόσο δημοφιλείς είστε και πόση πέραση έχετε, οπότε πώς να μη χαρείτε παραπάνω; Ό,τι κι αν επιχειρήσετε, η τύχη θα είναι το πλευρό σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ξεχάστε άγχη και σκοτούρες. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, βγείτε, κυκλοφορήστε, γιατί όλο και κάποια καινούργια γνωριμία θα κάνετε. Κυνηγήστε την τύχη σας και θα την πιάσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, προσοχή στο κενό μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, αλήθειας και ψέματος γιατί άνετα μπορεί να πέσετε μέσα και να το καταλάβετε, όταν είναι πια αργά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας το να εξαπατηθείτε σήμερα είναι αρκετά πιθανό. Αν είστε αυτοί όμως που έχουν κάνει κάτι «πονηρό» να ξέρετε ότι κινδυνεύετε να βγει στη φόρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved