Ζώδια Σήμερα 17/01: Ζήσε την κάθε σου στιγμή

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 17/01: Ζήσε την κάθε σου στιγμή

Τετάρτη, 17/01/2024

Σήμερα, η Σελήνη στον Κριό κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, δίνοντας μια ανάλαφρη και φρέσκια νότα στην καθημερινότητά μας κάνοντας κι εμάς εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς, ενθουσιώδεις και αισιόδοξους. Αισθανόμαστε την ανάγκη να συναναστραφούμε με κόσμο, να κάνουμε πράγματα, που μας αρέσουν και μας προσφέρουν συγκινήσεις και εμπειρίες και να σπάσουμε για λίγο τη ρουτίνα. Με όπλο... την τύχη θα τολμήσουμε, θα διεκδικήσουμε, θα ξεσηκωθούμε και θα ζήσουμε με ένταση την κάθε στιγμή, ενώ και ερωτικά το βράδυ θα... ανεβάσουμε στροφές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κινείστε και μιλάτε με άνεση και σε όποιον χώρο κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε την προσοχή!

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ανευθυνότητας ή ωχαδερφισμού, αλλά αντικειμενικά δε θα είναι και τόσο σημαντικά, ώστε να σας χαλάσει η διάθεση ή να σας κοστίσουν.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, δε γίνεται να μη γνωρίζει το δεξί χέρι τι κάνει το αριστερό. Ισορροπήστε λίγο την κατάσταση γιατί οικονομικά και ερωτικά θα έχετε θέματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved