Ζώδια Σήμερα 11/01: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω-Φέρε τις συνθήκες στα μέτρα σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 11/01: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω-Φέρε τις συνθήκες στα μέτρα σου

Πέμπτη, 11/01/2024

Σήμερα, έχουμε την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε έναν απολογισμό των ενεργειών και των πεπραγμένων μας, έτσι ώστε να κατασταλάξουμε στο τι θέλουμε και να επικεντρωθούμε εκεί, αλλά και στο τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε έναν στόχο μας, ιδίως αν είναι δύσκολος. Επίσης, οφείλουμε να είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τελείως τις καταστάσεις και να τα φέρουμε όλα στα μέτρα μας, να πάρουμε τα ηνία, να ηγηθούμε, να αναλάβουμε δεσμεύσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις και κυρίως να βάλουμε τον καθένα στη θέση του, αν χρειαστεί! Σε αυτήν συμμετέχει και ο Ουρανός στον Ταύρο, οπότε να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές που ενδέχεται από τελευταίοι να βρεθούμε πρώτοι στην τελική σειρά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο, γίνεστε πιο αυστηροί και ζητάτε ευθύνες. Δε σας ενδιαφέρει πόσο κόπο ή χρόνο θα ξοδέψετε, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλετε. Δεν αποκλείεται και μια απόφαση ή κίνησή σας να αφήσει τους άλλους άναυδους.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου αλλάζουν τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας και όχι προς το συμφέρον σας, οπότε θα πρέπει κι εσείς να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, εκτός αν κατά βάθος θέλετε να τελειώσετε καταστάσεις, οπότε συνεχίστε το ίδιο τροπάρι.

Παρθένοι, Ιχθύς, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, κανένα υλικό δε μπορεί να αντικαταστήσει το συναισθηματικό σας κενό, παρά μόνο ένας άλλος άνθρωπος. Αν το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα, ίσως πάρετε μια απόφαση-σταθμό για την ερωτική σας ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved