Ζώδια Σήμερα 10/01: Να εκπλήσσεις με τα έργα σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 09/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 10/01: Να εκπλήσσεις με τα έργα σου

Τετάρτη, 10/01/2024

Σήμερα, έχουμε δύο αρκετά δυναμικές όψεις, που θα επηρεάσουν και διαφορετικά τον καθένα μας. Πρώτη είναι αυτή του Ήλιου στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που φέρνει ευχάριστες αλλαγές κι εκπλήξεις, ανατροπές στα δεδομένα που μας ευνοούν, αλλά και ευκαιρίες ή βοήθειες από το πουθενά που εννοείται ότι θα είναι πολύτιμες και θα μας ξεμπλοκάρουν ή θα μας φέρουν τις λύσεις που ψάχναμε. Από την άλλη, η ανάγκη για απελευθέρωση κινήσεων και έκφρασης, αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις, για πρωτοτυπία και ρίσκο, εφαρμογή ασυνήθιστων ιδεών και επαφή με κάθε τι διαφορετικό, θα είναι μεγάλη.

Δεύτερη είναι το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς, η οποία θα μας κινητοποιήσει να κάνουμε τα σχέδιά μας πραγματικότητα, καθώς οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και να μην σπαταλήσουμε άλλο χρόνο περιμένοντας. Θα βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μέθοδος, η χάραξη μιας στρατηγικής, η αφοσίωση, η θέληση και η επιμονή είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου , καλός ο κλασικός τρόπος, τον οποίο γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, αλλά αν του προσθέσετε καινούργια στοιχεία τότε θα πετύχετε μια θεαματική αλλαγή στη ζωή σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, να είστε δεκτικοί στις αλλαγές και ευπροσάρμοστοι στα νέα δεδομένα, διαφορετικά, όχι μόνο δε θα λύσετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν, αλλά θα σας ξεπεράσουν κι οι εξελίξεις.

Αιγόκεροι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, η θέληση κι η ρεαλιστική αντιμετώπιση θα σας βοηθήσουν να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Θα χρησιμοποιήσετε όλα τα «όπλα», σας προκειμένου να καταφέρετε τον σκοπό σας.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved