Δύο ζώδια που θα έχουν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, σήμερα, 13/01

Μπορεί να γίνουν ανυπόφορα 

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, σήμερα, 13/01

Σάββατο 13/01/2023

Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο και σήμερα, καλώντας μας να γίνουμε ξεχωριστοί και πρωτότυποι, αλλά και πιο αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε εκλογικευμένα το κάθε τι. Στην θετική προαίρεση και την πιο χαλαρή στάση θα βοηθήσει και το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Ωστόσο,το μεσημέρι, το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει έντονη εναλλαγή συναισθημάτων και διαθέσεων, προκαλεί και αναστάτωση στην καθημερινότητά μας με την παραδοξότητα, τις αντιφάσεις και τον παραλογισμό να μας φέρνουν στα όριά μας.

Αυτοί που θα ξεσπαθώσουν και θα ξεσπάσουν στα ξαφνικά είναι οι Υδροχόοι και οι Ταύροι, ίσως όχι άδικα, θα λέγαμε, καθώς οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί δε θα τους ευχαριστήσουν, ενώ μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με ιδιοτροπίες και παραξενιές από πολύ δικά τους πρόσωπα, μιας και προσβάλλεται ο 1ος και 10ος οίκος τους αντίστοιχα.

Δεν αποκλείεται όμως κι αυτοί να γίνουν ανυπόφοροι, με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους στα καλά του καθουμένου και τίποτα να μην τους αρέσει ή να τους ικανοποιεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved