Ζώδια Σήμερα 09/01: Τα μάτια σου δεκατέσσερα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 09/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 09/01: Τα μάτια σου δεκατέσσερα

Τρίτη, 09/01/2024

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τετραγωνίζεται ο Ερμής στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και επικοινωνιακά μας τα κάνουν θάλασσα πλατιά. Απάτες, πλάνες, εξαπατήσεις και μπόλικα ψέμα στο πρόγραμμα, ενώ θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και το μυαλό συγκεντρωμένο γιατί το μενού περιλαμβάνει μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αναβολές, λάθη, αλλά και απώλειες αντικειμένων ή εγγράφων, που είτε θα χάσουμε ή θα ξεχάσουμε ή θα μας τα... αφαιρέσουν. Η ιδανική περίπτωση θα ήταν να αποφύγουμε κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, μήπως γλυτώσουμε κάτι απ’ όλα αυτά. Εξαίρεση, βέβαια, αποτελούν οι κάθε λογής επιτήδειοι που η μέρα είναι ό,τι πρέπει για... θύματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας κάνουν να τα χάσετε, αν, βέβαια, το πάρετε έγκαιρα είδηση και δεν ανακαλύψετε κατόπιν εορτής ότι πιαστήκατε... Κότσοι. Στην καλύτερη, θα αναρωτηθείτε ποιος δουλεύει ποιον.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, να είστε υποψιασμένοι για τους πάντες και τα πάντα. Να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως επίσης και άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved