Ζώδια Σήμερα 07/01: Μέρα γεμάτη συναισθήματα και εμπνεύσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 07/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 07/01: Μέρα γεμάτη συναισθήματα και εμπνεύσεις

Κυριακή, 07/01/2024

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η μέρα είναι συναισθηματικά -τουλάχιστον- γεμάτη. Γενικά, θα έχουμε καλή ψυχολογία, θα βγάλουμε συμπαθέστατη εικόνα, ρομαντισμό, θα είμαστε πιο χαλαροί, αν και εσωστρεφείς, με τάση να την ξοδέψουμε σε όποιον ή ό,τι μας γεμίζει και απαιτεί ιδιαίτερο κόπο ή μέθοδο. Εμπνεύσεις και φαντασία έχουμε άφθονα, ενώ, όσον αφορά στη διαίσθησή μας, θα είναι η αρκετά οξυμένη και θα έχουμε την ικανότητα να δούμε πίσω από τις γραμμές και να πιάσουμε «μηνύματα», που άλλες φορές δεν θα μπορούσαμε.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, το ένστικτό σας δουλεύει άψογα, κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι ερωτικός, το... έργο σας θα είναι πανεύκολο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved