Ζώδια Σήμερα 04/01: Άρης στον Αιγόκερω- Αποφασιστικότητα και αντοχή

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 04/01: Άρης στον Αιγόκερω- Αποφασιστικότητα  και αντοχή

Πέμπτη, 04/01/2024

Σήμερα, ο Ερμής ξαναγυρνά ορθόδρομος, οπότε, καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις τελειώνουν και πλέον είναι ελεύθερος να προσφέρει εξυπηρετήσεις, διευκολύνσεις και βοήθειες.

Το σημαντικότερο γεγονός όμως της μέρας είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, το απόγευμα, που μας τροφοδοτεί με αποφασιστικότητα, υπομονή και αντοχή. Η δράση μας θα είναι στοχευμένη, θα κινηθούμε με βάση την στρατηγική, πειθαρχημένοι και αυτοελεγχόμενοι, συνειδητοί και μετά από ώριμη σκέψη. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, να ξεπεράσουμε εμπόδια και ανταγωνιστές, προκειμένου να κατακτήσουμε την κορυφή, ενώ μπορεί να θυσιάσουμε μια προσωρινή ευχαρίστηση για χάρη ενός μεγαλύτερου σκοπού!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, τώρα μπορείτε να βρείτε την άκρη σε αρκετά προσωπικά θέματά σας. Αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση ή να κάνετε μια κίνηση, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, αν δεν ξεδιαλύνετε κάποια ζητήματα σχετικά με τη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, το τοπίο θα παραμείνει θολό κι εσείς δε θα ξέρετε τι να κάνετε. Να ξέρετε όμως ότι τα ευαίσθητα θέματα χρειάζονται κι ανάλογες προσεγγίσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, επιτέλους ξεμπλοκάρετε και εσείς, ξεμπλοκάρουν όμως και θέματα ερωτικά ή οικονομικά, οπότε, μόνο μπροστά κοιτάτε τώρα και καθόλου πίσω.

Αιγόκεροι με το σθένος και την αποφασιστικότητά σας ποιος σας είδε και δε φοβήθηκε! Έχετε κάνει σχέδια; Τώρα πρέπει να φορτσάρετε για να πραγματοποιηθούν.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι τη λες και «σκληρή» την πραγματικότητα αυτή που θα βιώσετε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, οπότε πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ταύροι και Παρθένοι το «ένα και ένα κάνουν δύο» θα γίνει το μότο σας. Αλίμονο σε όποιον πάει να σας περάσει το αντίθετο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved