Ζώδια Σήμερα 02/01: Φαντασία ή πραγματικότητα;

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 02/01: Φαντασία ή πραγματικότητα;

Τρίτη, 02/01/2024

Η Σελήνη στην προσγειωμένη Παρθένο στρέφει την προσοχή μας σε πρακτικά θέματα και μας τονίζει ότι η λεπτομέρεια, η ανάλυση δεδομένων, η τάξη και η οργάνωση είναι απαραίτητα για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα, ακόμα και τα συναισθήματα, είναι state of mind, κατάσταση του μυαλού! Μπορούμε να πατήσουμε το Off, αν δούμε ότι ξεφεύγουμε. Αυτά, μέχρι την αντίθεσή της με τον πλανήτη της πλάνης, τον Ποσειδώνα, που έρχεται να θολώσει τα νερά, να μας αποπροσανατολίσει, να ξυπνήσει τις ευαισθησίες μας και να μας δημιουργήσει διλήμματα, Λογική ή συναίσθημα; Μυαλό ή καρδιά; Φαντασία ή πραγματικότητα; Μία είναι η απάντηση: και τα δύο στις σωστές αναλογίες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα πολλά σχέδια, σκεφτείτε και το κοινό καλό, αλλά όχι αυτό να στραφεί σε βάρος σας, στη σχέση, στο σπίτι ή την δουλειά σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, συνυπολογίστε και το προσωπικό σας όφελος σε κάθε οικονομική σας κίνηση, αλλά μην αφήνετε τα συναισθήματα να θολώσουν την κρίση σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved