Ζώδια Σήμερα 01/01: Πρωτοχρονιά... με προσγειώσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 01/01: Πρωτοχρονιά... με προσγειώσεις

Δευτέρα, 01/01/2024

Καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία!

Με το δεξί, δεν ξεκινά η καινούργια χρονιά για κάποια ζώδια, καθώς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς γίνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς κι η αλήθεια είναι ότι δεν τη λες και ευχάριστη την μέρα, αφού, εκτός της «μίζερης» διάθεσης και της έλλειψης ενθουσιασμού, δημιουργεί και ενοχές, ανασφάλειες, μελαγχολία. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωση διασκέδασης, εξ αιτίας μιας υποχρέωσης ή στενοχώριας, που θα πάρουμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι αρχές του α’ δεκαημέρου, θα πάρετε μια πίκρα. Ίσως αισθανθείτε ότι κάνετε τσάμπα κόπο ή ελπίζετε άδικα ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, το να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα και να τα δείτε ρεαλιστικά μπορεί να είναι για το καλό σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές του α’ δεκαημέρου, μην πάτε γυρεύοντας! Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη πάντως δε θα την αποφύγετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved