Ζώδια Σήμερα 31/12: Glamorous ρεβεγιόν

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 31/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 31/12: Glamorous ρεβεγιόν

Κυριακή, 31/12/2023

Αποχαιρετάμε το 2023, με μια Σελήνη στον Λέοντα, που μας δίνει λάμψη, μπρίο, και υπόσχεται ένα ρεβεγιόν ξεχωριστό, γεμάτο κέφι και πολυτέλεια. Ο αέρας του νικητή, η υπερηφάνεια, η τόλμη μας, το φλογερό ταμπεραμέντο, αλλά και η ιδιαίτερη παρουσία μας θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και να τραβήξουμε το ενδιαφέρον. Το μέτρο δε θα υπάρξει σήμερα, θέλουμε τα καλύτερα για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους και τίποτα δε φαίνεται ικανό να μας φρενάρει, αν έχουμε σιγουριά και πιστεύουμε στον εαυτό μας και τις ικανότητές του. Καλά να περάσετε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες του α’ δεκαημέρου, έχετε τον αέρα του νικητή από τη φύση σας, όπως επίσης και τη λάμψη. Συνδυάστε τα και τολμήστε να πετύχετε κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις. Αν έχετε ικανότητες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις δείξετε σε όλους.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, όλα τα παίρνετε πολύ σοβαρά, ακόμα και κάποιες συμπεριφορές που δεν είναι. Δείξτε ανωτερότητα και μη χαλάτε τις καρδιές σας τελευταία μέρα του χρόνου.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, αρκεί να έχετε αυτοπεποίθηση κι ό,τι επιθυμεί η καρδούλα σας θα το έχει. Να θυμάστε μόνο ότι σας αξίζουν τα καλύτερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved