Ζώδια Σήμερα 29/12: Έρωτας μοιραίος και παθιασμένος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 29/12: Έρωτας μοιραίος και παθιασμένος

Παρασκευή, 29/12/2023

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η μέρα παίρνει μια άκρως παθιασμένη και ερωτική χροιά. Τα αισθήματα γίνονται έντονα, βαθιά και απόλυτα, ενώ η εξομολόγηση ή η συνειδητοποίησή τους μπορεί να μας συγκλονίσει, ενώ νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα, να «δεθούμε» για μια ζωή, να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας σε ένα και μόνο πρόσωπο. Έρωτες μοιραίοι και μεγάλοι θα γεννηθούν κι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές κι ανεπανάληπτες. Είναι η κατάλληλη μέρα πάντως για να τονώσουμε το σεξαπίλ μας και να αγοράσουμε σέξι ρούχα ή εσώρουχα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών είστε σέξι κι όποιος αντέξει... Όχι μόνο αναδύετε έντονο ερωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, τυλίγοντας στο δαχτυλάκι σας το οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλιας, κτητικότητας ή απόλυτες συμπεριφορές από τον/ην σύντροφο, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι θέλουν να μειώσουν την ανασφάλεια και να νιώσουν ότι είστε εντελώς αφοσιωμένοι σε αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν τον έλεγχό σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι των τελευταίων ημερών, έρωτες και πάθη φουντώνουν και είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Φροντίστε όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θέλετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved