Ζώδια Σήμερα 27/12: Πανσέληνος στον Καρκίνο-Μεταξύ συναισθήματος και λογικής

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 27/12: Πανσέληνος στον Καρκίνο-Μεταξύ συναισθήματος και λογικής
Beautiful magic blue night sky with clouds and fullmoon and stars closeup

Τετάρτη, 27/12/2023

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο στον Καρκίνο και το δίπολο συναίσθημα-λογική θα γίνει ο κεντρικός άξονας της ημέρας, γύρω από τον οποίο θα παιχτούν και μπόλικα δράματα! Οι υπερβολές πολλές, το ίδιο και τα μπερδέματα, που είναι προϊόν της ανθρώπινης φύσης. Εκεί που θα έπρεπε να πρυτανεύσει η λογική, θα μπει μπροστά το συναίσθημα κι εκεί που θα «πρέπει» να νιώσουμε θα βάλουμε πρώτα τους νόμους και τους κανόνες. Με την ευγενική χορηγία του Δία από τον Ταύρο, θα δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, λύσεις και δυνατότητες, ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι ικανότητές μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, το άκρατο συναίσθημα από τη μια και η ωμή πραγματικότητα από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να σταματήσετε να δίνετε «άφεση αμαρτιών» γιατί τελικά θα είστε εσείς αυτοί που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, καλείστε να μετρήσετε το τι δίνετε και τι παίρνετε πίσω! Αν υπάρχει κάποιος/α στη ζωή σας, που σας ξεζουμίζει, πετώντας σας ξεροκόμματα, τότε καλύτερα να μην έχετε ούτε ερωτικές, ούτε οικονομικές παρτίδες μαζί του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved