Ζώδια Σήμερα 26/12: Σύγχυση και παράπονα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 26/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 26/12: Σύγχυση και παράπονα

Τρίτη, 26/12/2023

Η Σελήνη στους Διδύμους θα κάνει αντίθεση, διαδοχικά με με τον Ερμή και τον Άρη στον Τοξότη, κάτι που προκαλεί μεγάλη ένταση στη μέρα, καθώς η κόντρα μεταξύ συναισθημάτων και εκλογίκευσης θα είναι αρκετή, ενώ η όποια εξωτερίκευση θα γίνει αιτία διαξιφισμών και παρεξηγήσεων. Εκτός αυτού, η ασυνεννοησία και η έλλειψη κατανόησης θα είναι αυτά που θα φέρουν μια αναστάτωση στην καθημερινότητά μας. Στο τελευταίο θα συμβάλλει αρνητικά και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, καθώς ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν μπλεξίματα και παρεξηγήσεις.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και το κλίμα θα βελτιωθεί, αν και θα υπάρχουν ακόμα κάποια παράπονα και γκρίνιες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε δίλημμα, ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε ή τι να πείτε, αν κατηγορηθείτε για κάτι που ουδέποτε φανταζόσασταν, οπότε είναι καλύτερα στην παρούσα φάση να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν. Το να πείτε ψέματα ή να προσπαθήσετε να χρυσώσετε το χάπι δεν θα σας βγει.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, το να πείτε ό,τι σκέφτεστε ή νιώθετε σήμερα, μόνο σε μπελάδες θα σας βάλει. Προσπαθήστε να αποφύγετε εξηγήσεις και πολλά λόγια, αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπλεχτούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Μην κλείνεστε στο καβούκι σας κι απολαύστε το ενδιαφέρον που εισπράττετε για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, είστε γεμάτοι παράπονα και γκρίνια, στο σπίτι ή τη δουλειά σας και βγάζετε λίγο πιεστικά την ανάγκη σας για φροντίδα και κατανόηση. Το θέμα είναι όμως να σας καταλάβουν οι δικοί σας άνθρωποι κι όχι να σας κάνουν το χατίρι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, η εξασφάλιση υλικών και συναισθηματικών πόρων είναι σημαντική για σας σήμερα. Με τις ανάλογες κινήσεις, μπορείτε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και παράλληλα να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved