Ζώδια Σήμερα 25/12: Ρομαντικά και αγαπησιάρικα Χριστούγεννα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 25/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 25/12: Ρομαντικά και αγαπησιάρικα Χριστούγεννα

Δευτέρα, 25/12/2023

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!

Τα Χριστούγεννα γίνονται αυτόματα πιο ρομαντικά και αγαπησιάρικα με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και όμορφα στοιχεία μας. Σήμερα, κυριαρχεί η πίστη και η αγάπη, που μας κάνει να ονειρευόμαστε, να φανταζόμαστε και να εμπνεόμαστε. Γινόμαστε πιο καλόπιστοι, ονειροπόλοι, δοτικοί, πιστεύοντας στα θαύματα και σε όλα τα απίθανα που μπορούν να συμβούν, αρκεί να τα θέλουμε πολύ. Η μέρα είναι ιδανική για να μοιραστούμε όλα όσα έχουμε στην καρδιά μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και να βιώσουμε τον έρωτα στην πιο υψηλή του μορφή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο και ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά. Αν πιστεύετε στα θαύματα, ίσως βιώσετε ένα.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως αν δεν είστε αντικειμενικοί, σύντομα διαπιστώσετε ότι με ροζ γυαλιά προκοπή δεν έκανε κανένας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, παρασύρεστε σε μυστικά μονοπάτια του έρωτα, ζείτε το όνειρο και εύχεστε ενδόμυχα να μην είναι απλά ένα όνειρο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved