Δύο ζώδια που θα διχαστούν ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, σήμερα, 27/12

Τα πρέπει από τη μια, τα θέλω από την άλλη

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα διχαστούν ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, σήμερα, 27/12

Τετάρτη 27/12/2023

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο στον Καρκίνο,που θα δημιουργήσει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση και θα τονίσει την ανάγκη μας να προσφέρουμε, να προστατεύσουμε, αλλά και να πάρουμε αγάπη και ενδιαφέρον τόσο από τους γύρω μας, όσο και από τους δικούς μας ανθρώπους. Επειδή όμως και η λογική θα έχει τις... δικές της απαιτήσεις, δε θα μας αφήσει να κλείσουμε τα μάτια. Αντίθετα, θα υπάρχουν αντιρρήσεις και φρένα στο συναίσθημα και εκεί κάπου θα χαθούμε. Ευτυχώς, ο Δίας στον Ταύρο θα βοηθήσει στο να βγουν όλα στην επιφάνεια και τελικά να πάρουμε αυτό που θέλουμε πιο πολύ.

Οι δύο που θα διχαστούν ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, τα πρέπει και τα θέλω είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αφού η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά τους, 1ο και 7ο οίκο τους, δηλαδή. Παρά όμως τις εντάσεις στις σχέσεις τους με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους, το ότι θα γίνουν πιο εξωστρεφείς και ειλικρινείς θα βοηθήσει στο να βελτιωθούν τα πράγματα. Άλλωστε έχουν και την τύχη με το μέρος τους.

Από την άλλη, κανείς δε θα τους χαλάσει χατίρι και ενδεχομένως να υπάρξει και η επιθυμητή εξέλιξη σε μια ερωτική τους υπόθεση ή να κάνουν μια σημαντική γνωριμία, με καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved