Δύο ζώδια που θα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, σήμερα, 23/12

Ίσως βγάλουν μια παραξενιά ή γίνουν ανικανοποίητα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, σήμερα, 23/12

Σάββατο, 23/12/2023

Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, εκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία, να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτα. Αργότερα, η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα μας... χαλαρώσουν και δε θα θέλουμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Η τεμπελιά θα βαρέσει, επίσης, κόκκινο και το μόνο που θα μας απασχολήσει είναι το πώς θα περάσουμε καλά.

Οι δύο που θα έχουν τα κάτω και τα πάνω τους σήμερα και ίσως βγάλουν μια παραξενιά ή γίνουν ανικανοποίητοι είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς η Σελήνη "χτυπάει" τον άξονα 1ου-7ου τους. Οι σχέσεις τους θα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, μάλλον εξ αιτίας των απαιτήσεών τους και της απόλυτης στάσης τους.

Ωστόσο, το βράδυ θα τους βρει με λιγότερες έγνοιες και περισσότερο ερωτισμό κι έτσι η μέρα τους θα κλείσει πολύ καλύτερα, αν επιλέξουν να το ρίξουν έξω και να διασκεδάσουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved