Ζώδια Σήμερα 24/12: Ρεαλισμός και σοβαρότητα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 24/12: Ρεαλισμός και σοβαρότητα

Κυριακή, 24/12/2023

Σήμερα, με το εξάγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε έναν στόχο μας, εκμεταλλευόμενοι όσα μέσα διαθέτουμε. Η ρεαλιστική μας αντιμετώπιση, η προνοητικότητα, ώστε να αποφύγουμε μελλοντικά εμπόδια κι αναποδιές, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητά μας, κυρίως όμως η συντονισμένη μας προσπάθεια μάλλον θα μας δικαιώσουν. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να πάρουμε πάνω μας μια κατάσταση για να τη φέρουμε σε πέρας, να αναλάβουμε μια ευθύνη ή σημαντική δέσμευση, να καταστρώσουμε ένα σχέδιο ή μια νέα στρατηγική που, αν κινηθούμε με υπομονή και πλάνο, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, είστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση ενός σημαντικού στόχου σας και τη δικαίωσή σας. Δύναμη, αποφασιστικότητα και εξυπνάδα έχετε, οπότε τίποτα δεν μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, νιώθετε μια αφόρητη πίεση, ενδεχομένως από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας, όμως η προσπάθειά σας θα φέρει καρπούς, γι’ αυτό μην παραδίδετε τα όπλα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, το παν είναι να έχετε ένα σχέδιο κατάκτησης του όποιου στόχου σας και να μην πάτε χύμα στο κύμα κι ό,τι κάτσει! Από εκεί και πέρα, μείνετε εστιασμένοι σε αυτό και η νίκη θα είναι δική σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved