Ζώδια Σήμερα 23/12: Ό,τι τραβά η όρεξή σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 23/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 23/12: Ό,τι τραβά η όρεξή σου

Σάββατο, 23/12/2023

Το ξεκίνημα της μέρας είναι πιο αργόσυρτο, καθώς με τη Σελήνη στον Ταύρο, μας δημιουργείται η ανάγκη να κόψουμε ταχύτητα και να τα πάμε όλα πιο χαλαρά. Δε θέλουμε να βιαστούμε και να τρελαθούμε, ούτε και να αγχωθούμε για θέματα της καθημερινότητας, αλλά να σιγουρέψουμε τα βήματά μας για να αποκτήσουμε ό,τι πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Ωστόσο, το μεσημέρι, που θα πλησιάζει τον Ουρανό, θα υπάρχει μια τάση αυτονόμησης, απελευθέρωσης από συνήθειες και καταστάσεις και αλλαγή στην πάγια στάση μας, ώστε να κάνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε κι όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Συναισθηματικά θα έχουμε μια εναλλαγή διαθέσεων, που θα κυμαίνεται μεταξύ ανικανοποίητου και αδιαφορίας ή αποστασιοποίησης, όπως επίσης και ιδιοτροπίες ή παραξενιές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, ο ερωτισμός σας είναι έντονος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, όσο στυλώνετε τα πόδια στο έδαφος, επιμένοντας να περάσει το δικό σας, τόσο θα δημιουργούνται εντάσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε ότι έτσι κάνετε και την άλλη πλευρά να πεισμώνει περισσότερο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, εστιάστε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να βάλετε τα δυνατά σας. Ό,τι κι αν είναι, ερωτικό ή οικονομικό, ξεκολλήστε και πάρτε τα ρίσκα σας για να το καταφέρετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved