Ζώδια Σήμερα 22/12: Ήλιος στον Αιγόκερω - Με οδηγό τις εμπειρίες σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 22/12:  Ήλιος στον Αιγόκερω - Με οδηγό τις εμπειρίες σου

Παρασκευή, 22/12/2023

Νωρίς το πρωί, ο Ήλιος αποχαιρετά τον Τοξότη και περνά στον Αιγόκερω, σηματοδοτώντας, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Αυτή η νύχτα θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια νύχτα όλου του έτους για να μπορέσει σταδιακά η μέρα να μεγαλώσει και πάλι. Εμείς καλούμαστε να βαδίσουμε με βάση τις εμπειρίες μας, να δείξουμε υπευθυνότητα και ωριμότητα, να θέσουμε καινούργιους στόχους, να κυνηγήσουμε τις φιλοδοξίες μας, να προσπαθήσουμε παραπάνω και να παραμείνουμε αφοσιωμένοι και συνεπείς σε ευθύνες και υποχρεώσεις μας γιατί μόνο έτσι θα ανταμειφθούμε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχει σημασία το πόσο χρόνο θα μας πάρει για να επιτύχουμε όσα θέλουμε, γιατί κάθε στιγμή που περνά λειτουργεί υπέρ μας, αν ξέρουμε να την αξιοποιούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, αναλάβετε δράση, βάλτε στόχους για να βελτιώσετε την προσωπική και κυρίως την ερωτική σας ζωή, χωρίς να δίνετε σημασία στο παρελθόν αλλά στο μέλλον.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και συνεπείς σε ό,τι έχετε αναλάβει, για να μην υπάρχουν παρατράγουδα μέρες που είναι, ούτε στη σχέση, ούτε στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Έτσι θα κερδίσετε το σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, τόσο οικονομικά, όσο και ερωτικά μπαίνετε σε μια περίοδο που πολλά μπορείτε να καταφέρετε, αν παραμείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας και δεν το ρίξετε στο σορολόπ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved