Ζώδια Σήμερα 21/12: Εκπλήξεις και ανατροπές Vs Προγραμματισμού

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/12: Εκπλήξεις και ανατροπές Vs Προγραμματισμού

Πέμπτη, 21/12/2023

Με δύο όψεις είναι η σημερινή μέρα, μάλιστα σε τελείως διαφορετικό mood η μια από την άλλη. Έχουμε, λοιπόν, την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο να ανατρέπει το υπάρχον σκηνικό στις σχέσεις μας. Ξαφνικοί έρωτες, έντονα συναισθήματα, αλλά και καβγάδες για ασήμαντη αφορμή, διαχωρισμοί, τάσεις αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις που μας περιορίζουν, απρόσμενες αλλαγές, εκπλήξεις και εκκεντρικότητα είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Από την άλλη, το διαφορετικό, το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο κεντρίζει το ενδιαφέρον μας αν καταφέρουμε να σπάσουμε ταμπού και προκαταλήψεις ή αδιαφορήσουμε για το «τι θα πει ο κόσμος», τότε ίσως βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό ή την αληθινή αγάπη.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντάς μας στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις που είχαν μείνει ως εκκρεμότητα, δίνοντάς μας τώρα την δυνατότητα να τις διευθετήσουμε οριστικά. Γενικά, είναι η ιδανική μέρα για να ξαναβάλουμε σε ένα πρόγραμμα την καθημερινότητά μας, να βγάλουμε σχέδια που κρατούσαμε στην άκρη ή να λύσουμε πρακτικά προβλήματα, εφαρμόζοντας παλιότερες μεθόδους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές ή του γ’ δεκαημέρου, κάντε την έκπληξη πριν σας την κάνουν. Το να προσπαθείτε να κρατάτε κάποιες ισορροπίες, αποφεύγοντας να αντιπαρατεθείτε, μόνο σε υποχωρήσεις και μεγάλους συμβιβασμούς σας οδηγεί!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές ή του γ’ δεκαημέρου, να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά, αμεσότητα και ετοιμότητα για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Πάντως, μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, παραμένοντας εσείς ίδιοι.

Αιγόκεροι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, η μέρα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Μπορεί να δρομολογήσετε ξανά ένα πλάνο ή σχέδιο, που παλιότερα δεν σας έκατσε.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, είναι ευκαιρία να κάνετε μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα στο σπίτι, τη δουλειά ή με τη σχέση σας και να κλείσετε «εκκρεμότητες» που καιρό αποφεύγατε. Η ειλικρίνειά σας, να το ξέρετε, θα εκτιμηθεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved