Ζώδια Σήμερα 20/12: Με μαχητικό πνεύμα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 20/12: Με μαχητικό πνεύμα

Τετάρτη, 20/12/2023

Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη περνά στον Κριό, δίνοντάς μας ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, αλλά και ανυπομονησία για να κατακτήσουμε όσα ποθούμε. Η παρόρμηση είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας, γι’ αυτό δε θα διστάσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη, προκειμένου να αποκτήσουμε ό,τι επιθυμούμε ή να απεμπλακούμε από καταστάσεις και πρόσωπα που δε μας αρέσουν, θα το κάνουμε με μεγάλη ευκολία, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, θα μας προκαλέσει τόσο έντονα συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να τα ελέγξουμε ή να τα καταπνίξουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του α’ και β’ δεκαημέρου, δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ και β’ δεκαημέρου, η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ και β’ δεκαημέρου, κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved