Δύο ζώδια που πρέπει να αλλάξουν τακτική και νοοτροπία σήμερα, 16/12

Κλισέ και συντηρητισμοί δε θα τα βγάλουν πουθενά

Δύο ζώδια που πρέπει να αλλάξουν τακτική και νοοτροπία σήμερα, 16/12

Σάββατο, 16/12/2023

ΗΣελήνηαπό χθες το απόγευμα έχει περάσει στον Υδροχόο, προσπαθώντας να μας πείσει ότι θα πρέπει να τα δούμε όλα αλλιώς και να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία. Από τη στιγμή που νιώθουμε ότι καταπιεζόμαστε, ίσως είναι καλό να κάτσουμε λίγο με τον εαυτό μας να δούμε τι πραγματικά θέλουμε ή δε θέλουμε στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Ανάλογα θα πρέπει να φερθούν και οι Αιγόκεροι με τους Καρκίνους, κυρίως στα οικονομικά και τα ερωτικά τους, εφ' όσο διαπιστώνουν ότι έχουν μπει σε λούκι και δεν τους αρέσει. Πρέπει, λοιπόν, να αλλάξουν τακτική και νοοτροπία, να σταματήσουν να ακολουθούν την πεπατημένη και να πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο, χωρίς να κοιτάξουν πίσω, προκειμένου να έχουν μακροπρόθεσμα κέρδος, καθώς η Σελήνη "χτυπά" τον άξονα 2ου-8ου ηλιακού τους οίκου.

Κλισέ και συντηρητισμοί δε θα τους βγάλουν πουθενά, ενώ ένα ρίσκο ίσως είναι αυτό που χρειάζονται για να "ξυπνήσουν" και την τύχη τους, που -ως γνωστό- βοηθά και τους τολμηρούς. Από την άλλη, πρέπει να αναρωτηθούν, αν οι επιθυμίες ή οι ανάγκες τους, που με τόσο κόπο έχουν βαλθεί να καλύψουν, θα τους αφήσουν ικανοποιημένους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved