Ζώδια Σήμερα 17/12: Μην κοιτάς πίσω

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 17/12: Μην κοιτάς πίσω

Κυριακή, 17/12/2023

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα προσπαθήσει να μας βγάλει από το συνηθισμένο μας μονοπάτι, δείχνοντάς μας μια άλλη πορεία, που ενδεχομένως να κρύβει αρκετές εκπλήξεις, όμως μπορεί να φτάσουμε πιο σύντομα στον τελικό προορισμό. Αν βλέπουμε ότι καταλήγουμε σε αδιέξοδο, βιώνουμε τις ίδιες εμπειρίες και ζούμε συνεχώς τις ίδιες καταστάσεις, δεν έχουμε παρά να αλλάξουμε ή να διαφοροποιηθούμε από τους υπόλοιπους. Το σημαντικό είναι να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά, να δούμε τα πράγματα εκλογικευμένα, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να μην κοιτάμε πίσω και αυτό μπορεί να γίνει εφικτό σήμερα, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Τοξότη.

Το βράδυ, με το που θα περάσει στους Ιχθύς, θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε και να κλείσουμε όμορφα την Κυριακή μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, πρωτοστατείτε και προσπαθείτε να δείξετε και στους άλλους τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και να τολμήσουν το διαφορετικό και πρωτότυπο. Σίγουρα κερδίζετε το ενδιαφέρον, αλλά το να συμπορευτούν μαζί σας δεν είναι εύκολο.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου , το να παραμένετε απόλυτοι στις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και να μην προσαρμόζεστε στα καινούργια είναι πηγή εντάσεων και στο επαγγελματικό και το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, φοβάστε να ρισκάρετε γιατί έχετε κοπιάσει να αποκτήσετε όσα έχετε και σε υλικό και σε ερωτικό επίπεδο, όμως μια δοκιμή καλό θα ήταν να την κάνετε, έστω και εκ του ασφαλούς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved