Ζώδια Σήμερα 15/12: Με τα κάτω και τα πάνω μας

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 15/12: Με τα κάτω και τα πάνω μας

Παρασκευή, 15/12/2023

Μέχρι το βραδάκι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και καθώς θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, ενδεχομένως να μας δημιουργηθεί μια πιο βαριά διάθεση, να έχουμε πεσμένη ψυχολογία ή ο πολύς ρεαλισμός να μας οδηγήσει σε απαισιοδοξία για τις πολλές ευθύνες που έχουμε αναλάβει ή άγχος για το αν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Σιγά-σιγά όμως θα μπούμε σε άλλο mood κι είναι λογικό, αφού με το πέρασμά της στον Υδροχόο θα νιώθουμε την ανάγκη να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας με ειλικρίνεια και θάρρος, να πούμε τη δική μας αλήθεια και να απελευθερωθούμε ή να διαφοροποιηθούμε και να ξεχωρίσουμε, βγάζοντας τη μοναδικότητά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας κι απ’ ό,τι φαίνεται όλοι από σας περιμένουν να κάνετε το παραπάνω και να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις δυνάμεις σας και κανέναν άλλο.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί του γ’ δεκαημέρου, αφήστε τα παλιά και μην ξύνετε πληγές γιατί θα καταλήξετε παρεξηγημένοι ή και τσακωμένοι στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, παίρνετε τη σκυτάλη την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει το σαββατοκύριακό σας μέσα στην τρέλα και την κορδέλα.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, υπάρχουν κάποιες περίεργες ή εκκεντρικές συμπεριφορές στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας, τις οποίες δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε. Αν όμως αδιαφορήσετε, ενδεχομένως να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί του α’ δεκαημέρου, μια μικρή ευελιξία, ένας αυθορμητισμός, μια στροφή εκεί που πηγαίνετε ντουγρού ευθεία ίσως φέρει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, στα ερωτικά ή στα οικονομικά σας! Δε χάνετε και τίποτα, αν το δοκιμάσετε...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved