Δύο ζώδια που θα κάνουν πισωγύρισμα σήμερα, 14/12

Θα έχουν πάρε-δώσε με το παρελθόν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα κάνουν πισωγύρισμα σήμερα, 14/12

Πέμπτη, 14/12/2023

Από χθες, αργά το απόγευμα, η Σελήνηέχειπεράσει στον Αιγόκερω, προσπαθώντας να βάλει τάξη στο χάος που δημιουργήθηκε και να στρέψει το ενδιαφέρον μας στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας. Ωστόσο, σήμερα, γυρνά και ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα το πρωί να κάνουν σύνοδο οι δυο τους, οπότε μπορεί να δεχτούμε τηλεφωνήματα ή μηνύματα από ανθρώπους που είχαμε καιρό να δούμε, να τους συναντήσουμε ή να ασχοληθούμε με θέματα από τα παλιά.

Οι δύο που θα έχουν συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα από το πρόσφατο παρελθόν τους ή θα ταλαιπωρηθούν σε ζητήματα καθημερινότητας είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Ερμή ανάδρομου γίνεται στον άξονα 3ου και 9ου ηλιακού τους οίκου, αντίστοιχα κι εφ' όσον η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα κάνει κι αυτή θετική όψη με τη Σελήνη, αυτόματα μπαίνουν στο κάδρο.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και το θετικό του πράγματος, αφού θα τελειώνουν με υποχρεώσεις και δουλειές που ανέβαλαν ή δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουβ πριν και θα τους φύγει ένα άγχος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved