Ζώδια Σήμερα 11/12: Θετικές προοπτικές

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/12

Ζώδια Σήμερα 11/12: Θετικές προοπτικές

Δευτέρα, 11/12/2023

Σήμερα, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, αυξάνοντας τη δημοφιλία μας και φέρνοντας θετικές προοπτικές και εξελίξεις, όσον αφορά όμως στα επαγγελματικά, τα ερωτικά και τα οικονομικά μας, καθώς μπορεί να έχουμε ειδήσεις ή συναντήσεις, που θα κυλήσουν σε όμορφο κλίμα και θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εκδηλώσεις θαυμασμού και αισθημάτων ή να ακούσουμε λόγια αγάπης. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και προσωπικές αγορές, ρούχων, καλλυντικών ή αξεσουάρ που θα είναι επιτυχημένες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και αφήστε τα παλιά στο μπαούλο.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και δυσαρέσκειες στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, είναι ευκαιρία να έρθουν στο φως και να λυθεί κάθε θέμα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, είναι πιο σημαντικό να κοιτάξετε την ουσία και το τι χρειάζεστε πραγματικά στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, παρά να ικανοποιείτε επιθυμίες, που σας προσφέρουν προσωρινή ευχαρίστηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved