Ζώδια Σήμερα 10/12: Μεγάλες προσδοκίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 10/12: Μεγάλες προσδοκίες

Κυριακή, 10/12/2023

Η Κυριακή ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο, χαλαρώνοντας τελείως αντιστάσεις και περιορισμούς. Η αισιοδοξία κι ο ενθουσιασμός θα μας καταλάβει, οι προσδοκίες μας θα αυξηθούν, ενώ δε θα λείψουν και οι θετικές ειδήσεις και συναντήσεις ενδεχομένως με πρόσωπα που έχουν κάποια ισχύ, φέρνοντας προοπτικές συνεργασίας ή ευκαιρίες για ένα καινούργιο ειδύλλιο. Η καλοπέραση και η διασκέδαση έχουν τον πρώτο ρόλο, ωστόσο, θα εμφανιστούν και φαινόμενα επιπολαιότητας, ανωριμότητας, ανευθυνότητας και τάση σε «καταχρήσεις», τεμπελιά και μεγάλες υποσχέσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, σήμερα μάλλον θα το τερματίσετε το κοντέρ ή τουλάχιστον θα φτάσετε κοντά στο να ξεπεράσετε τα όριά σας. Κρατήστε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την... όρεξή σας!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δεν παρασυρθείτε από την μεγάλη σας όρεξη, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved