Ζώδια Σήμερα 07/12: Σε αρμονικό κλίμα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 07/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 07/12: Σε αρμονικό κλίμα

Πέμπτη, 07/12/2023

Με τη Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στον Ζυγό, θα έχουμε την ανάγκη να διατηρήσουμε τις υπάρχουσες ισορροπίες στις σχέσεις και το περιβάλλον μας, αλλά και το αρμονικό κλίμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό θα είμαστε πιο υποχωρητικοί, συμβιβαστικοί, με διάθεση να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας. Η γοητεία μας, η κομψότητά μας και οι καλοί μας τρόποι θα ανοίξουν πόρτες και καρδιές και έτσι θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσουμε νέες επαφές. Κάποιες αμφιβολίες ή αναποφασιστικότητα πάντως θα μας διακρίνουν κι ίσως να έχουμε δυσκολία να επιλέξουμε τι θα κάνουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί γεννημένοι μέσα του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου, είστε ευδιάθετοι, χαριτωμένοι και γοητευτικότατοι. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο, να χαμογελάσετε και αυτόματα θα τραβήξετε την προσοχή κάθε παρευρισκόμενου.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι μέσα του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου, μπορεί να είστε λίγο αναποφάσιστοι, όμως, αν ζυγιάσετε τα υπέρ και τα κατά, αφήνοντας απέξω το συναισθηματικό κομμάτι, τότε να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά σε όλες τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες γεννημένοι μέσα του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου,τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά θα διαπιστώσετε ότι για να βγείτε κερδισμένοι χρειάζεται να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και με διάθεση γεφύρωσης των διαφορών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved