Ζώδια Σήμερα 05/12: Έλλειψη ενδιαφέροντος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 05/12: Έλλειψη ενδιαφέροντος

Τρίτη, 05/12/2023

Η Σελήνη, που θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο, θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη, δημιουργώντας μας μια συναισθηματική ένταση αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, μπορεί να γίνουμε ανασφαλείς με τους γύρω μας ή να «εισπράξουμε» το ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το πώς νιώθουμε. Από την άλλη, είναι πιθανό να μας εκνευρίσουν κάποιες επιπόλαιες ή ανώριμες συμπεριφορές ή αδιαφορία σε συγκεκριμένες ανάγκες. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας απελευθερώσει από όλα αυτά που σκεφτόμασταν, πιστεύαμε ή αισθανόμασταν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες του β’ δεκαημέρου, νιώθετε ότι καλό είναι να μην αναφέρετε τίποτα απ’ όσα αισθάνεστε στην οικογένεια ή τους δικούς σας ανθρώπους, για να αποφύγετε μια ένταση, όμως έτσι δημιουργείτε μεγαλύτερη ανησυχία και αυξάνονται και οι πιέσεις από την άλλη πλευρά για να πείτε επιτέλους αυτό που σας απασχολεί.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, αν επιμείνετε να βγείτε στην κόντρα, το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε με το ταίρι, τον συνεργάτη ή ένα άνθρωπο της οικογένειας ή της δουλειά σας, αφού ούτε τα δικά σας, ούτε των άλλων τα μυαλά θα γυρίσουν. Αν κάτι σας ενοχλεί, προσπαθήστε να το θέσετε όμορφα και αποφύγετε τις κριτικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved