Ζώδια Σήμερα 02/12: Οργάνωσε την καθημερινότητά σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/12

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 02/12: Οργάνωσε την καθημερινότητά σου

Σάββατο, 02/12/2023

Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς μας κάνει πιο σοβαρούς και συγκεντρωμένους στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας. Από την άλλη, είμαστε συνειδητοί, πρακτικοί, αλλά και αποφασιστικοί, αφήνοντας απέξω κάθε συναίσθημα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την κρίση μας. Είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, να βάλουμε μπροστά πλάνα, να λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες των πρώτων ημερών, βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει και βρίσκετε λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες των πρώτων ημερών, αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε τη μέρα σας, αλλά κάτι επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά, μάλλον στο σπίτι θα τη βγάλετε, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, προηγούνται οι υποχρεώσεις από τις επιθυμίες σας, οπότε οφείλετε να καλύψτε τις πρώτες και μετά… ό,τι περισσέψει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved