Ζώδια Σήμερα 30/11: Ασφάλεια και προστασία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 30/11: Ασφάλεια και προστασία

Πέμπτη, 0/11/2023

Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με τη Σελήνη στον Καρκίνο, που στρέφει το ενδιαφέρον μας στο σπίτι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες τους, να τα φροντίσουμε και να τα περιποιηθούμε. Με έντονο το συναίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να αισθανθούν όμορφα οι δικοί μας άνθρωποι, ενώ δεν αποκλείεται και να αφιερώσουμε χρόνο, όχι μόνο να ακούσουμε προβληματισμούς και παράπονα, αλλά και να δώσουμε λύσεις. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για την οικογένειά μας, αλλά για όλους όσους νιώθουμε σαν «οικογένεια» και βρίσκονται στον περιβάλλον μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Απολαύστε το ενδιαφέρον που εισπράττετε και προσπαθήστε να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, βγάλτε από μέσα σας ό,τι σας τρώει, στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Έχετε κι εσείς ανάγκη να πάρετε φροντίδα και κατανόηση, όχι μόνο να τα δίνετε. Προσέξτε, όμως μην το παρακάνετε με τα παράπονα και τη μουρμούρα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του β’ δεκαημέρου, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε πρώτα τα κεκτημένα σας, υλικά ή ηθικά και μετά να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved