Ζώδια Σήμερα 28/11: Φρεσκάδα και ομορφιά

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 28/11: Φρεσκάδα και ομορφιά

Τρίτη, 28/11/2023

Σήμερα, η Σελήνη στους Διδύμους κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό, δίνοντας μια ανάλαφρη και φρέσκια νότα στην καθημερινότητά μας, ενώ θα είμαστε πιο εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί και απίστευτα συμπαθείς κι ευγενικοί. Αισθανόμαστε την ανάγκη να συναναστραφούμε με κόσμο, να ανταλλάξουμε ειδήσεις, απόψεις και πικάντικα κουτσομπολιά. Από την άλλη, έχουμε ευελιξία και διπλωματία και δεν κακοκαρδίζουμε κανέναν. Πιθανές είναι κάποιες αγορές προσωπικών ειδών, καλλυντικών ή ρούχων ή καινούργιες γνωριμίες, φιλίες ή ειδύλλια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Ζυγοί του β’ δεκαημέρου, βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κινείστε και μιλάτε με άνεση και σε όποιον χώρο κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε την προσοχή!

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα επιπολαιότητας ή ανωριμότητας, αλλά αντικειμενικά δε θα είναι και τόσο σημαντικά ώστε να σας χαλάσει η διάθεση ή να σας κοστίσουν.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, δε γίνεται να μη γνωρίζει το δεξί χέρι τι κάνει το αριστερό. Ισορροπήστε λίγο την κατάσταση γιατί οικονομικά και ερωτικά θα έχετε θέματα.Αντίθετα,διευρύνετε τον κύκλο σας και γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Μπορεί να κερδίσετε έναν φίλο, μπορεί και κάτι περισσότερο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved