Ζώδια Σήμερα 27/11: Πανσέληνος στους Διδύμους-Του Κουτρούλη ο γάμος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 27/11: Πανσέληνος στους Διδύμους-Του Κουτρούλη ο γάμος

Δευτέρα, 27/11/2023

Σήμερα, γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, η οποία θα μας κάνει να αισθανθούμε ότι έχουν στενέψει τα όρια γύρω μας, ότι η καθημερινότητα μας πνίγει και θέλουμε να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα ελευθερίας. Δεδομένου ότι αρκετά κοντά της είναι κι ο Άρης στον Τοξότη, με τον Κρόνο στους Ιχθύς και ταυτόχρονα έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα, η αγανάκτηση θα κορυφώνεται, όσο περνά η ώρα. Η ανάγκη μας για κίνηση, πληροφόρηση και επικοινωνία θα μεγαλώσει, όπως και το να συναντήσουμε φίλους, συγγενείς, γνωστούς ή να γνωριστούμε με καινούργιους ανθρώπους. Ωστόσο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας, καθώς δε θα λείψουν τα ψέματα, οι φήμες, η παραπληροφόρηση και τα ψέματα, τα οποία θα προκαλέσουν εντάσεις, διαφωνίες, τσακωμούς και παρεξηγήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα σας πιάσει υπερένταση και λόγω κεκτημένης ταχύτητας ίσως κάνετε υπερβολές ή πείτε διάφορα που δεν ήταν ανάγκη. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την αμεσότητα και ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας για να λύσετε τα υπάρχοντα θέματά σας στη δουλειά ή το σπίτι κι όχι να δημιουργήσετε καινούργια!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, κάντε ελεγχόμενα ανοίγματα, γνωρίστε νέες προοπτικές, εξερευνήστε καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις, μη δένετε όμως και κόμπο ό,τι σας υπόσχονται γιατί πολλά από αυτά δε θα γίνουν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved