Ζώδια Σήμερα 25/11: Ανυπέρβλητα εμπόδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 25/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 25/11: Ανυπέρβλητα εμπόδια

Σάββατο, 25/11/2023

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξαμοληθεί ο Άρης στον Τοξότη και αμέσως πέφτει πάνω στον Κρόνο στους Ιχθύς, με το τετράγωνό τους να στιγματίζει το Σάββατό μας. Τα προβλήματα και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν και σήμερα μπροστά μας θα είναι αρκετά κι εννοείται ότι δε θα έχουμε σε αρκετές περιπτώσεις ούτε την ανεκτικότητα, ούτε την υπομονή για να τα δούμε λογικά και ψύχραιμα, για να αντιληφθούμε ότι ενδεχομένως είναι αποτέλεσμα λανθασμένων μας ενεργειών ή επιλογών και να βρούμε λύσεις. Πολύ περισσότερο, αν αγνοήσαμε ή μεταθέσαμε για αργότερα ζητήματα σημαντικά που τώρα θα επανεμφανιστούν, απαιτώντας να τελειώνουμε με δαύτα. Κατά τα άλλα, να αναμένουμε ατυχήματα, ρήξεις, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες των πρώτων ημερών, προφανώς κάτι κάνατε λάθος, κάτι δεν λειτούργησε σωστά, κάποια εκτίμησή σας ήταν άστοχη, γι’ αυτό τώρα αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας. Μια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για την ολοκληρωτική ρήξη, αν η κατάσταση δε σώζεται.

Σκορπιοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Ταύροι των πρώτων ημερών, «ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος» θα μουρμουρίσετε σήμερα και με το δίκιο σας, αφού στα ερωτικά ή στα οικονομικά σας ο παιδεμός σας δεν τελειώνει. Πρέπει όμως να αποφασίσετε για το τι αξίζει να παλέψετε ώστε να το κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε να πάει στο καλό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved